Konsument-Forum 
2011-01-13  
Satsa en 100-lapp
på en snabbare ”KONSUMENTAKTION
  • Visst behöver vi en fristående konsumentorganisation i Sverige, som bygger på oss vanliga konsumenter och inte på näringsliv och partipolitiska intressen!
  • Visst behövs en organisation som kan ta tag i viktiga frågor och vara kanalen utåt för många medlemmar som själva inte kan göra allt, ha tid med allt eller vara grundligt insatta i allt, men ändå tycker att det är bra att viktiga saker görs, fokuseras och debatteras.
  • Visst vill många vara med och stödja, men hinner inte läsa allt. Kanske kunna läsa när man vill. Många tycker kanske att en medlemsavgift på 200:- är för mycket, men vill stödja med en 100-lapp. Därför lanserar vi nu:
OPERATION 100-lappen

En ”lättversion” av ett stödmedlemskap, som kanske snabbare ger en större och snabbare expanderande organisation – för bara 35 öre per dag (100:- per år)

Denna aktion hanteras av KONSUMENT-FORUM, en av stödorganisationerna i Sveriges Konsumenter i Samverkan.
  • Som stödmedlem får du ett särskilt inloggningsnamn och ett lösenord som ger dig tillgång till vissa dolda dokument och till KONSUMENT-NYCKELN - en NYCKEL för dig som konsument till bättre hälsa, ekonomi och miljö – provläs ett demonummer dessutom viss information som inte läggs ut på hemsidan.
  • Du får också möjligheten att delta i opinionsundersökningar, som görs bland de fullbetalande medlemmarna och nu de s k stödmedlemmarna.
  • Däremot kommer du inte att belastas av ett par medlemsbrev per månad, utan kan välja och söka själv när du vill läsa eller kolla vad KONSUMENT-NYCKELN innehåller, genom att själv söka den informationen i arkivet och med hjälp av inloggningsuppgifterna.
  • Du stöder också den öppna informationsverksamheten via KONSUMENTSAMVERKANs web, Facebooksidorna samt Bengts nya blogg och hjälper till att denna verksamhet kan nå ut till många fler i sitt opinionsarbete.
Översikt över Konsumentsamverkans verksamhet >>

Detta stödmedlemskap får man genom att just sätta in 100:- på
Plusgirokonto: 35 03 71-1 - Konsument-Forum. Glöm inte uppge även e-postadressen.
upp

Startsida www.konsumentsamverkan.se Kontakta oss